Rosario to Vampire

Rosario + Vampire

Elérkezett a felvételi éve és persze kedves barátunkat a jegyei miatt nem túl sok iskola várja nyitott kapukkal. Édesapja azonban egy nap talál egy jelentkezési lapot, melyen a Youkai Akadémia neve szerepel. Tsukune pedig több kevesebb örömmel, de elindul az új iskolájába, ahol már az első nap meglepetések várják. És itt nem a kollégium melletti temetőre gondolok… Hamar rá kell eszmélnie, hogy az iskola nem hétköznapi. Szörnyek építették, szörnyek számára, hogy tanulhassanak az emberek világáról és később be tudjanak illeszkedni a társadalomba (persze emberi formában). Ez szép és jó, de akad egy bökkenő! Az embereket itt nem látják szívesen. Magyarra fordítva ez annyit tesz: megölik őket. Az igazi történet itt kezdődik. Tsukune barátokra talál, akik segítenek neki titokban tartani emberi mivoltát, ha kell, akár erővel is.

MEGTEKINTÉS: 55,917
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-01-03
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: RolandXX
FELTÖLTVE: 2021-11-06 18:43:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2022-02-15 20:13:14

Ez az anime nagyobb figyelmet is kaphatna:))

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.