Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan

Rurouni Kenshin

Himura Kenshin egy sötét múlttal rendelkező, ám mindig jókedvű csavargó. Mivel soha nem volt szamuráj, ő nem egy ronin, hanem rurouni, aki a Meidzsi-restauráció idején az egyik leghírhedtebb bérgyilkosnak számított, azonban a háború fordulópontján egyszerűen hátat fordított a konfliktusnak. Útja a Meidzsi-korszak 11. évében egyenesen Tokióba vezetik őt, ahol összebarátkozik a női kendómester Kamiya Kaoruval, a volt tolvaj Myoujin Yahikóval, az utcai harcos Sagara Sanosuke-vel és a doktornő Takani Megumival, akiknek szintén megvannak a maguk titkai. Együtt harcolnak a sötét múltból felszínre törő ellenségekkel, akiktől Kenshin nem tud szabadulni.

[Forrás: AnimeAddicts]

MEGTEKINTÉS: 27,366
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1996-01-10
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 94/94
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-09-28 22:04:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.