Kizuna no Allele

Már öt éve, hogy AI Kizuna eltűnt a virtuális világból. Annak ellenére, hogy mesterséges intelligencia, előadásaival meghódította rajongói szívét, köztük Miracle-t, egy feltörekvő virtuális művészt. Miközben Miracle az ADEN Akadémiára, a virtuális művészek iskolájába jár, új barátokat szerez, miközben többet tanul az éneklésről, az előadásról és a streamingről. Miracle végső célja, hogy megnyerje a tekintélyes Lapin dOr díjat a Virtual Grid Awards-on, amit Kizuna már öt egymást követő alkalommal kiérdemelt. Ennek érdekében azon dolgozik, hogy streamelésekkel és előadásokkal javítsa a csatornája rangsorát, és megpróbál kitűnni az akadémia többi diákja közül. A feltörekvő sztár elszántan teljesíti álmát, hogy másokat is ugyanúgy inspiráljon, mint Kizuna őt, és nem adja fel.

MEGTEKINTÉS: 848
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-04-04
STÚDIÓ: Wit Studio
STÁTUSZ: Felirat Hiány
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/12
FORDÍTÓ: DD Fansub
FELTÖLTVE: 2023-10-04 22:11:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.