Sora no Otoshimono

Heaven's Lost Property (Lost Property of the Sky, Misplaced by Heaven)

A sorozat főszereplője Tomoki Sakurai. Tomokinak majdnem minden este ugyanaz az álma, egy furcsa lányról álmodik, aki segítséget kér tőle, de mire felébred, az arcára nem emlékszik. Elmondja ezt az álmát gyerekkori barátainak, Eishiro Sagatának (a The New World klub vezetője) és Sohara Mitsukinak. Tomoki aznap este egy furcsa dolognak lesz szemtanúja, ami teljesen felforgatja az életét. Az égből elé "pottyan" egy lány. A lány Ikaros, aki "Pet-osztályú Angeloid, Típus Alpha"-ként mutatkozik be és felajánlja, hogy teljesíti bármilyen kívánságát. A történetben kiderül, hogy Tomoki mennyire perverz srác és Ikaros kezdi felvenni az emberi tulajdonságokat, majd lassan beleszeret Tomokiba. A történetben még megjelenik Mikako Satsukitane a diáktanács elnöke és egy Yakuza család örököse. Ő manipulatív, ravasz, rendkívül intelligens és kissé szadista. Sohara, aki nagyon bepöccen, mikor Tomoki perverzkedik, ilyenkor lesújt Tomokira a "Karate-Darabolás"-sal (ami elég sűrűn megesik), de a sok ütlegelés ellenére ő is szerelmes Tomokiba, csak ezt nem vallja be neki. A történet bonyolódik és megjelennek más Angeloid-ok is, akik között lesz barát (pl.: az aranyos Nimph) és ellenség is...

MEGTEKINTÉS: 12,583
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-10-05
STÚDIÓ: AIC ASTA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-11-19 16:24:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.