Spirits in Chinese Brushes

Qi Hou Bilu

Amikor kétezer évvel ezelőtt porig égett az Epang-palota, a természettudósok iskolájának ősei azon siránkoztak, hogy Qin Sihuang lealacsonyította a konfuciánusokat és elégette a könyveket, mondván, hogy “ha nem tanítod a világot, minden tehetség kárba vész”. Amikor az irodalmárok meghaltak, elkezdte koncentrálni a lelküket. Annak érdekében, hogy készségeik átöröklődjenek a jövő nemzedékere. Egy Luo Zhongxia nevű átlagos főiskolai hallgató kétezer évvel később véletlenül megszerezte Li Bai Qinglian posztumusz kínai ecsetjét, és azóta birtokolja az ecset szelleme által biztosított szuperképességeket. A boldog idők azonban nem tartottak sokáig, mivel Qinglian műveinek erős hatása más erőket is magához vonzott, amik gyakran veszélybe sodorják Luo Zhongxiát.

MEGTEKINTÉS: 6,102
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-10-28
STÚDIÓ: L²Studio
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2023-11-28 19:03:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.