Uchouten Kazoku 2.évad

The Eccentric Family 2

Yasaburou éppen az erdőben mászkál Yashirou-val tsuchinokot* keresve, amikor egy bútordarab zuhan le az égből. Mint kiderül, az a szófa a tengu Yakushibou Nidaime tulajdona, aki hosszú évek múltán tért vissza Angliából. Hogy ez miért is fontos? Nos, róla annyit érdemes tudni, hogy valójában Akadame-sensei fia, és meglehetősen rossz a kapcsolata az apjával.
Yaichirou eközben a shogibajnokság újraélesztésén fáradozik, melyet éppen apja halála miatt szüntettek be. A Nise-emon választás is egyre közeledik. Vajon képes lesz helyt állni a híres Shimogame Souichirou első fiaként? Yajirou változatlanul béka alakjában él a kút fenekén, de már próbál tenni ez ellen. Yasaburou továbbra is rengeteg bajt kever, hogy jól szórakozhasson, azonban ez nem ilyen egyszerű.
Souun még mindig szökésben van, de nem olyan tanuki, aki csak úgy ennyiben hagyná a dolgokat. A Pénteki Pajtások is mozgolódnak, valamint feltűnnek a Csütörtöki Pajtások is.

MEGTEKINTÉS: 468
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-09
STÚDIÓ: P.A. Works
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-12-03 20:00:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.