Junketsu no Maria

Maria the Virgin Witch

A történet főszereplője Maria, a legerősebb boszorkány, aki a 100 Éves Háború sújtotta Franciaországban él. Mivel ellenzi a háborút, a varázserejét arra használja hogy félbeszakítsa a csatákat. Nyílt mágiahasználatával azonban hamarosan nem csak az emberek haragját vonja magára, hanem még a mennybéliek is rosszallóan kezdik el nézni a tevékenységét. Miháel Arkangyal figyelmezteti, miszerint ha Maria elveszíti a szüzességét, többé nem lesz képes használni a varázserejét, majd a gyönyörű angyal Ezékielt bízza meg, hogy felügyelet alatt tartsa Mariát, aki az intés ellenére továbbra sem fogja vissza magát a varázserejével kapcsolatban.

MEGTEKINTÉS: 2,309
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-01-11
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: DragonHall+
FELTÖLTVE: 2023-12-03 20:09:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.