Amatsuki

Hősünk Rikugou Tokidoki, egy iskolás diák, aki semmi iránt nem érez késztetést. Minden iránt közömbös, semmi se érdekli, se a tanulás, se az élete. Az egyik iskolai nap alkalmából a történelmi múzeumba megy az osztály a történelem óra keretein belül. Itt egy háromdimenziós technika segítségével és egy 3D-s szemüveg viselésével bemutatják a látogatóknak az Edo-kori Japánt. Toki itt fut össze osztálytársával, Shinonome Kon-nal, aki kisegíti pár történelmi dologban a középkorral kapcsolatban, majd hirtelen nyomát veszti. Kicsit később egy folyóhoz ér, amin átível egy híd, és amin egy oroszlánnak tűnő állat áll, azon pedig egy kis maszkos ember ül. Azt hiszi, ez is látványosság, de miután a lény megtámadja, és miután megmenti egy szamuráj lány, Kuchiha, rá kell jönnie, hogy ez a valóság, mivel a szemüveg többet nincs a fején...

MEGTEKINTÉS: 2,521
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-05
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-12-03 21:20:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-14 20:12:12

a hetedik resznel jarok, de nemigen vagom, hogy ki kivel van, meg hogy mi merre hany meter...

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.