Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2.Évad - Sunny Day

Fate/stay night [Unlimited Blade Works] Season 2: Sunny Day

A hosszú visual novelek egyes történetszálai általában több befejezéssel is rendelkeznek. Így van ez a FSN: Unlimited Blade Works esetében is, mely két különböző befejezéssel rendelkezik. A sorozat utolsó részében a valódi befejezést, a true endet láthattuk (egy adag fillerrel megspékelve), melyet a játékos akkor ér el, ha a játék során kizárólag Rinnek teszi a szépet. De ha a játékos Sabernek is kellő figyelmet szentel, akkor a good endet kapja meg. Ezt dolgozza fel ez a 7,5 perces kis extra. A háború befejeztével Shirou a saját szobájában tér magához. Miután felidézi a Gilgames elleni harc utolsó momentumait, szomorúan konstatálja, hogy teljesen egyedül van. Reggelit készít, szokás szerint három személyre, majd miután észleli a hibáját, teljesen elmegy az étvágya, ezért inkább körbesétálja a házat. A dojóba érve azonban kellemes meglepetés fogadja, amit rögtön követ egy második is...

MEGTEKINTÉS: 571
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-10-07
STÚDIÓ: ufotable
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-12-27 01:05:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.