Meiji Tokyo Renka

Mei Ayazuki csak egy hétköznapi középiskolás lány. Egészen addig az éjszakáig, amikor feltűnik a vörös telihold, és Charlie, az önjelölt bűvész átküldi őt a Meiji-korszakba. Egy furcsa, Meiji-kori Tokióban találja magát, ahol elfogadott a szellemek létezését. Charlie vezetésével végül megérkezik a Rokumeikanba, ahol érkezését történelmi alakok várják: Ougai Mori, Shunsou Hishida, Otojirou Kawakami, Kyouka Izumi, Gorou Fujita, Yakumo Koizumi és Iwasaki Tousuke. Miközben velük beszélget, felfedezi, hogy ő egy Tamayori – egy olyan személy aki kísérteteket lát – ami olyan képesség, amelyet a Meiji-időszakban nagyon értékes.

MEGTEKINTÉS: 25,828
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-01-09
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Amori-senpai
FELTÖLTVE: 2021-11-22 14:29:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.