ReLIFE

Kaizaki Arata egy 27 éves irodista, aki az első munkahelyén olyan traumát élt át, hogy annak hatására három hónap után kénytelen volt felmondani, és azóta nem találja a helyét sem a munka világában, sem az életben. Egyik éjjel a sors összehozza hősünket Yoake Ryouval, a rejtélyes ReLife Kutatóintézet képviselőjével, aki egy új kísérleti stádiumban lévő terápiás programot ajánl a kilátástalan helyzetben lévő férfinak. Ennek keretében Aratának egy olyan gyógyszert kell bevennie, ami külsőleg visszafiatalítja őt 17 évesnek, majd egy teljes évig újra középiskolába kell járnia. Itt ismerkedik meg a zárkózott Hishiro Chizuru nevű diáklánnyal, valamint idővel több barátot is szerez az osztályában, akik segítségével Arata talán megtalálja a módját, hogy visszatérjen az életbe és boldog lehessen.

MEGTEKINTÉS: 58,911
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-07-02
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.