Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

Rage of Bahamut: Virgin Soul

10 éve volt már, hogy Bahamut újra eljött, hogy káoszba és szenvedésbe taszítsa Mystarciát, de szerencsére ismét sikerült még időben megállítani. Persze ennek ellenére kedvenc sárkányunk ismét hagyott egy "kis" pusztítást maga után, példának okáért az emberek romokban heverő királyságát. Anatae népének azonban nem sokáig kellett aggódni, ugyanis eljött számukra a megváltó... pontosabban XVII. Charioce. Az új király ugyan elhozta az emberek számára a "boldog békeidők korát", ám mindezt az istenek és démonok kárára tette. Ezalatt értsük azt, hogy az istenek erejét ellopta, a démonok fővárosát pedig leigázta. Ám őket sem kell félteni, Azazel ugyanis magára vállalta a lázadó szerepét, és egy csinos csuklyával a fején kezdte járni éjszakánként a főváros utcáit, hogy felszabadítsa rabszolgasorba taszított fajtársait. A vérdíj következtében futott bele Ninába, a fiatal fejvadászba is. Ezután lassacskán az összes régi és új szereplő is becsatlakozik a történetbe, hogy felbolygassák Anatae békéjét. Mi lesz végül? Vajon az istenek és démonok visszanyerik egykori hatalmukat?... Na meg persze, mi lesz a Nina és a titokzatos idegen közti románccal?

MEGTEKINTÉS: 39,989
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-08
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Muteki FanSub
FELTÖLTVE: 2021-11-22 21:53:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.