3-gatsu no Lion

March Comes In Like a Lion

A középiskolában profi státuszt elért Rei Kiriyama azon kevés elit közé tartozik a shogi világában. Emiatt óriási nyomás nehezedik rá mind a shogi közösség, mind az örökbefogadó család részéről. Függetlenséget keresve feszült otthoni életétől, egy tokiói lakásba költözik. 17 éves, egyedül élő Rei hajlamos rosszul vigyázni magára, és visszahúzódó személyisége kiközösíti társai közül az iskolában és a shogi teremben. Azonban nem sokkal Tokióba érkezése után Rei találkozik Akarival, Hinatával és Momo Kawamotoval, egy nővérhármassal, akik nagyapjukkal élnek, akinek egy hagyományos wagashi boltja van. Akari, a három lány közül a legidősebb, eltökélt szándéka, hogy anyai vendégszeretettel küzdje le Rei magányát és rosszul kitartott életmódját. A múlt tragédiáival megbirkózó Kawamoto nővérek egy egyedülálló családi köteléket is megosztanak Reivel, amely élete nagy részében hiányzott. Miközben Shogi karrierje során küzd, hogy fizikailag és mentálisan fenntartsa magát, Reinek meg kell tanulnia kommunikálni másokkal, és meg kell értenie saját összetett érzelmeit.

MEGTEKINTÉS: 7,491
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-10-08
STÚDIÓ: Shaft
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: Marci19941205
FELTÖLTVE: 2021-11-30 20:29:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.