Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha

Seven Knights Revolution: Hero Successor

A Seven Knights Revolution: Eiyuu no Keishousha egy olyan világban játszódik, ahol évmilliókkal ezelőtt vitéz hősök harcoltak a “Pusztítás” erői ellen. Míg cselekedeteik legendává váltak, ezeknek a hősöknek a hatalmát később örökölték az utódaik, akik a világ védelme érdekében harcoltak. Egy nap Faria, a “Hét Lovag” egyik utódja megment egy Nemo nevű közönséges fiút a Pusztítás erőitől. Az ezt követő csata során Nemo megidézi egy hős hatalmát, és ezáltal utódjává is válik. Nemo hőse azonban egy idegen, aki ismeretlen a történelem számára. Így kezdődik egy epikus utazás, ahol a múlt és a jelen történései ütköznek.

MEGTEKINTÉS: 17,294
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-04-05
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Nightorizon-FanSub
FELTÖLTVE: 2021-12-01 15:42:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.