Shigatsu wa Kimi no Uso

Your Lie in April

A zene végigkíséri az emberi metronóm, a csodálatos zongoraművész, Kousei Arima útját. Ám édesanyja, Saki Arima halála után Kousei egy lefelé tartó spirálba esik, így nem tudja hallani saját zongorája hangját. Két évvel később Kousei még mindig kerüli a zongorát, maga mögött hagyja tisztelőit és riválisait, és színtelen életet él barátai, Tsubaki Sawabe és Ryouta Watari mellett. Azonban minden megváltozik, amikor találkozik egy gyönyörű hegedűssel, Kaori Miyazono-val, aki felpörgeti világát, és útjára indítja, hogy újra szembenézzen a zenével.

MEGTEKINTÉS: 168,284
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-10-10
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2021-12-10 06:30:23
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.