Koutetsujou no Kabaneri

Kabaneri of the Iron Fortress

A világ az ipari forradalom kellős közepén van, amikor egy titokzatos vírusból szörnyű lények szabadulnak fel, amelyek áthasítják az emberek húsát, hogy kielégítsék véget nem érő étvágyukat. A Kabane néven ismert lények megölésének egyetlen módja az acélbevonatú szívük elpusztítása. Ha azonban megharapja valamelyik szörnyeteg, az áldozat a halálnál is rosszabb sorsra van ítélve, mivel az elesettek ismét felemelkednek, hogy csatlakozzanak élőhalott társaikhoz. Csak a legmegerősítettebb civilizációk élték túl ezt a zűrzavart, mint például Hinomoto szigetén, ahol az emberiség hatalmas falat épített, hogy megvédje magát Kabane végtelen hordáitól. Az egyetlen út ezekbe az óriási erődökbe az erősen páncélozott vonatokon keresztül vezet, amelyeket fiatal férfiak, például Ikoma karbantartanak és építenek. Miután megalkotott egy halálos fegyvert, amelyről úgy gondolja, hogy könnyen áthatol Kabane szívén, Ikoma izgatottan várja a napot, amikor képes lesz harcolni új találmányával. Azt azonban nem tudja, hogy a lehetősége sokkal hamarabb eljön, mint várta...

MEGTEKINTÉS: 32,125
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-04-08
STÚDIÓ: Wit Studio
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: LordSesshoumaru
FELTÖLTVE: 2021-12-21 08:08:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.