Kami-tachi ni Hirowareta Otoko

By the Grace of the Gods

Ryouma Takebayashi álmában meghal 39 évesen, miután egy balszerencsés életet élt. Megsajnálva, három istenség felajánlja neki az esélyt, hogy reinkarnálódjon egy varázsvilágba, ahol egyetlen küldetése van, hogy önmaga legyen és élvezze az életet. Felruházzák Ryouma-t erős fizikai képességekkel, valamint az affinitással, hogy elsajátítsa az összes elemet, és megígérik, hogy vigyázni fognak rá. Kisgyermekként új élete elkezdődik, amikor egy erdőbe teleportálják. Három év telik el, miközben a legtöbb idejét a slime-ok kutatásával töltötte, Ryouma egyedi nyálkákat fejlesztett ki, egy hadsereget képezett ki belőlük, miközben a mágikus képességeit fejlesztette. Bár a fiatal fiú örül remete létének és kényelmes barlangotthonának, némileg hiányzik neki az emberek társasága. De miután meggyógyítja egy sérült tagját egy elhaladó csoport utazónak a herceg háztartásából, Ryouma meggyőzi őket, hogy hagyják el együtt az erdőt az állatkertnyi slime-jai kíséretében. Egy teljesen új világ vár rá, ahol a varázslói és nyálkaszelidítői képességei továbbra is meglepetést és csodálatot váltanak ki.

MEGTEKINTÉS: 83,734
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-10-04
STÚDIÓ: Maho Film
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Dark-Subs & AnimeGun
FELTÖLTVE: 2021-12-26 00:08:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-05-22 14:17:01

Ez rohadt nagy csalodás volt!! Igazi élö példája, hogy hogyan lehet el baszni egy sorozatot, de úgy hogy az elsö évadot is tönkre basza!! Nagy kár érte!!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.