Kokoro Connect

Amikor a Yamaboshi Akadémia öt diákja rájön, hogy nincs olyan klub, ahol beilleszkednének, összefognak, hogy megalakítsák a Student Cultural Society-t, vagy röviden StuCS-t. A klub tagjai: Taichi Yaegashi, egy kemény birkózás-rajongó; Iori Nagase, a határozatlan optimista; Himeko Inaba, egy higgadt számítógépes zseni; Yui Kiriyama, egy kis karate gyakorló; és Yoshifumi Aoki, az osztály bohóca. Egy napon Aoki és Yui furcsa esetet élnek át, amikor figyelmeztetés nélkül testet cserélnek egy rövid időre. Ahogy ez a természetfeletti jelenség továbbra is véletlenszerűen fordul elő az öt barát között, kezdik felismerni, hogy ez nem csak szórakozás és játék. Mostanra kénytelenek közelebb kerülni egymáshoz, mint valaha, és hamarosan felfedezik egymás rejtett titkait és érzelmi sebhelyeiket, amelyek a StuCS és barátságuk szétszakadásához vezethetnek.

MEGTEKINTÉS: 13,145
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-07-08
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Chinana
FELTÖLTVE: 2021-12-26 01:53:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.