Kokoro Connect: Michi Random

Kokoro Connect OVA

Nem sokkal azután, hogy az előző természetfeletti incidenst a hátuk mögött hagyták, a Yamaboshi Akadémia Hallgatói Kulturális Társaságának (StuCS) tagjainak meg kell küzdeniük Fuusenkazura legújabb próbájával, az érzelemközvetítéssel. Ez a jelenség lehetővé teszi a klubtagok számára, hogy meghallják egymás valódi gondolatait, de egyetlen fogással: az időzítés, a küldő és a címzett teljesen véletlenszerű. Tovább rontja a helyzetet, hogy a klub felügyelőjének, Ryuuzen Gotounak a következő tanévben vállalt feladatai miatt távoznia kell. Az érzelmek tombolása és a Valentin-nap közeledtével a StuCS szorosnak tűnő kapcsolatai próbára kerülnek, amikor feltárják egymás iránti valódi érzéseiket.

MEGTEKINTÉS: 2,668
TÍPUS: Special
KIADÁS: 2012-11-19
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Chihana
FELTÖLTVE: 2021-12-26 02:34:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.