Gingitsune

Gingitsune: Messenger Fox of the Gods

Gintarou egy rókaszellem, aki az Edo-kor óta védelmezi az Inari szentélyt. Saeki Makoto családjáé ez a templom. Ő egy gimnazista lány, aki képes látni az isteni hírnököket, mivel ez a képesség öröklődik a családjában. Bár ezt a képességet korlátozott számú személy birtokolhatja az élő rokonok közül. Mikor Makoto édesanyja eltávozott az élők sorából, ő még csak öt éves volt, anyja halálával pedig megörökölte a “látás” képességét mint az egyetlen élő utód. Gintarou erejének segítségével Makoto próbál segíteni az embereknek, hogy jobban megértsék egymást különbségeik ellenére, eközben pedig új barátokra is szert tesz. De Makotónak az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy eldöntse, mit szeretne inkább: legyen papnő vagy esetleg valami más?

MEGTEKINTÉS: 3,485
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-07
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MitsukaiAnime
FELTÖLTVE: 2021-12-29 00:35:47
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.