Sakamichi no Apollon

Kids on the Slope

Az introvertált klasszikus zongorista és kiváló tanuló Kaoru Nishimi éppen most érkezett meg Kyushuba, a középiskola első évére. Mivel gyermekkora óta állandóan egyik helyről a másikra költözött, felad minden reményt a beilleszkedésre, felkészülve egy újabb magányos, értelmetlen évre. Vagyis egészen addig, amíg nem találkozik a hírhedt delikvens Sentarou Kawabuchival. Sentarou mérhetetlen szeretete a jazz zene iránt arra inspirálja Kaorut, hogy többet tudjon meg a műfajról, és ennek eredményeként lassan kezd kitörni a burkából, és legelső barátja lesz. Kaoru zongorázni kezd az iskola utáni jazz foglalkozásokon, amely Ritsuko Mukae diáktársa családi tulajdonú lemezboltjának alagsorában található. Amint felfedezi azt a hatalmas örömet, hogy zenei tehetségét arra használja, hogy örömet szerezzen magának és másoknak, Kaoru nyara talán egy olyanná válik, amelyre örökké emlékezni fog.

MEGTEKINTÉS: 5,669
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-04-13
STÚDIÓ: Tezuka Productions
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Animeaddicts
FELTÖLTVE: 2021-12-30 04:56:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.