Tonari no Kaibutsu-kun

My Little Monster

Shizuku Mizutani apatikus az osztálytársaival szemben, csak az osztályzataival törődik. Hideg életszemlélete azonban kezd megváltozni, amikor találkozik Haru Yoshidával, egy erőszakos bajkeverővel, aki abbahagyta az órák látogatását, miután a tanév elején összeveszett. Ő azonban nem sokban különbözik tőle – ő is keveset ért az emberi természethez, és nincsenek barátai. Shizuku legnagyobb meglepetésére kijelenti, hogy a lány a barátja lesz, és azonnal bevallja iránta érzelmeit, amikor találkozott vele. A barátok és a szociális interakciók hiánya miatt Shizuku nehezen érti meg kapcsolatát Haruval. De lassan barátságuk fejlődni kezd, és rájön, hogy Haru többről szól, mint az erőszakról. Érzéseket kezd kifejlődni a férfi iránt, de nem tudja, milyen érzelmeket él át. Shizuku és Haru együtt fedezik fel kapcsolatuk és érzelmeik valódi természetét.

MEGTEKINTÉS: 151,942
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-02
STÚDIÓ: Brains Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2021-12-31 18:45:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.