Kamisama Hajimemashita

Kamisama Kiss

Momozono Nanamit elhagyta az apja. Napokkal később pedig felszólítják,hogy hagyja el a házat ,így az utcára került. Miközben a padon ült meghallotta,hogy valaki segítségért kiáltozik. Megkereste a hang eredetét. Egy férfi volt az,akire egy kutya ugatott. Nanami “megmentette”, és a férfi búcsózóul megcsókolta a homlokát és megadott egy címet, ahol lakhatna és elment. Nanami nem tudhatta,hogy ezzel nagy hatalmat adott át neki. Odaérve viszont átverésnek hiszi az egészet mivel a szóban forgó ház igazából egy templom. A homlok puszi sem volt véletlen ugyanis Mikage (a férfi) volt a szentélyistene a templomnak, de 20 évre a famíliására Tomoe-ra hagyta a templomot és a puszival átruházta Nanamira a szentélyistenséget.

MEGTEKINTÉS: 246,713
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-02
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2022-01-01 17:23:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.