Bakuman.

Moritaka Mashiro gyerekkorában arról álmodott, hogy mangakává váljon, akárcsak gyerekkori hőse és nagybátyja, Tarou Kawaguchi, egy népszerű gag manga megalkotója. Ám amikor bekövetkezik a tragédia, feladja álmát, és középiskolás napjait tanulással tölti, és inkább béres szeretne lenni. Egy napon osztálytársa, Akito Takagi, az iskola legkiválóbb tanulója és íróra törekvő, észreveszi Moritaka jegyzetfüzetében a részletes rajzokat. Látva művészi tehetségében rejlő hatalmas lehetőségeket, Akito felkeresi Moritakát, és azt javasolja, hogy váljanak együtt mangakává. Sok meggyőzés után Moritaka rájön, hogy ha sikerül létrehoznia egy népszerű manga sorozatot, akkor rá tudja venni a lányt, akibe szerelmes, Miho Azukit, hogy szinkronszínészként vegyen részt az anime adaptációban. Így a páros Muto Ashirogi néven mangát kezd alkotni, abban a reményben, hogy Japán legnagyobb mangakája lesz, amihez hasonlót még soha senki nem látott.

MEGTEKINTÉS: 9,116
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-10-02
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Anime series HUN-Sub
FELTÖLTVE: 2022-01-02 21:21:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.