Bakuman. 2.Évad

Bakuman. 2nd Season

Az új mangájuk, a Detective Trap sorozatosításával az író-művész csapat, Akito Takagi és Moritaka Mashiro, ismertebb álnéven Muto Ashirogi, egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy világhírű mangakává váljanak. A Mashiro számára azonban a sorozatosítás csak az első lépés. Miután megígérte, hogy feleségül veszi gyermekkori szerelmét és szinkronszinkronját, Azuki Mihót, miután mangája anime adaptációt kap, Mashironak folytatnia kell Ashirogi munkásságának népszerűsítését. Az ambiciózus mangakák rendkívül versenyképes szereplőgárdája – köztük a vad zseni, Eiji Niizuma; az elegáns diák, Yuriko Aoki és idősebb tisztelője és partnere, Takurou Nakai; a lusta csodagyerek, Kazuya Hiramaru; és a csiszolóművész, Shinta Fukuda – mindketten támogatják és versenyeznek Muto Ashirogival a következő nagy sláger megalkotásában.

MEGTEKINTÉS: 4,823
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-01
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: DragonHall+
FELTÖLTVE: 2022-01-03 22:20:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.