Accel World

2046-ban járunk, ahol egy technikailag jóval fejlettebb jövőkép tárul elénk. Megismerkedhetünk a 21. század egyik legfontosabb találmányával, a Neuro Linkerrel. A Neuro Linkerek alapvető dolognak számítanak a mindennapokban, ugyanis az emberek ezen keresztül tudnak csatlakozni a világhálóra és ezáltal tudnak részesei lenni a virtuális világnak, ahol mindenki egy külön személyre szabott avatarral rendelkezik. Vannak egész egyedi avatarok, de vannak kifejezetten csúnyák és átlagosak is. Azonban főhősünket, Arita Haruyukit igazából egyik csoportba sem lehetne belesorolni, hiszen az ő avatarja egy kismalac, ami mellesleg rendkívül aranyos. Azonban milyen lehet Haruyuki a való világban?

MEGTEKINTÉS: 15,394
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-04-07
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.