Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu.

DAKAICHI -I'm being harassed by the sexiest man of the year-

Saijou Takato foglalkozását tekintve színész, aki nagyon sokáig birtokolta a No. 1. pozíciót. Ám öt éves uralmát megtörte egy fiatal újonc, a három éve debütált Azuyama Junta, ez pedig érthető módon nagyon böki Saijou csőrét. Az meg pláne, hogy mintha a srác fel sem fogná, mennyire kitolt vele, még jópofizni is próbál. Persze Saijou nyíltan nem ellenségeskedhet, így amikor Azuyama meghívja egy kis esti iszogatásra, mintha foghúzásra készülne érzéstelenítés nélkül, de belemegy a “randevúba”. Ám nem várt fordulatot vesz kettejük kapcsolata, és azon az estén többször is lesz alkalma meglepődni az úrnak. Egyszer akkor, mikor Azuyama ágyában ébred, és még egyszer akkor, mikor kiderül, hogy az alapvetően udvarias, ragyogó mosolyú és galamblelkű Azuyama tud nagyon másmilyen is lenni, ha arról van szó, hogy magáénak tudja a régóta szeretett férfit.

MEGTEKINTÉS: 187,311
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-06
STÚDIÓ: CloverWorks
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2022-01-18 18:57:09
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.