Ore dake Haireru Kakushi Dungeon

The Hidden Dungeon Only I Can Enter

Noir egy nagyon kis nevű nemes fia, egy állásajánlattal – amit még az első napjának a megkezdése előtt törölnek. Noir rendelkezik egy ritka tulajdonsággal, a mágikus képességgel, aminek segítségével beszélni tud egy nagy bölccsel, viszont használata szörnyű fejfájást okoz neki! Mivel nem biztos abban, hogy mit tartogat számára a jövő, ezért tanácsokat kér a bölcstől, hogy mit tegyen, ezért a bölcs elvezeti egy titkos kazamatába, ami tele van ritka vadállatokkal és mágikus tárgyakkal. Ez az a hely, ahol Noir edzeni fog, hogy tapasztalatra, gazdagságra tegyen szert, amíg elég erős nem lesz ahhoz, hogy meg tudja változtatni a sorsát.

MEGTEKINTÉS: 88,993
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-01-09
STÚDIÓ: Okuruto Noboru
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Dark-Subs
FELTÖLTVE: 2022-01-20 09:43:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-01-09 17:36:28

Lessz fojtatás?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.