Kanojo, Okarishimasu

Rent-a-Girlfriend

Kazuya Kinoshita egy 20 éves egyetemista, akinek van egy csodálatos barátnője: a ragyogó és napfényes Mami Nanami. Mami figyelmeztetés nélkül szakít vele, így teljesen összetört szívű és magányos lesz. A fájdalom csillapítása érdekében egy online alkalmazáson keresztül bérel egy barátnőt. Társa Chizuru Mizuhara, akinek páratlan szépsége és aranyos viselkedése révén sikerül elnyernie Kazuya vonzalmát. Ám miután elolvasta más ügyfelek hasonló tapasztalatait Chizuruval kapcsolatban, Kazuya úgy véli, meleg mosolya és gondoskodó személyisége csak a szívével való játék volt, és rosszul értékeli őt. Chizuru elkeseredetten kárhoztatja őt szemérmetlen képmutatása miatt, felfedve igazi csapnivaló és indulatos énjét. Ez az egyoldalú eszmecsere azonban megszakad, amikor Kazuya megtudja, hogy a nagymamája összeesett. A kórház felé rohannak, és Kazuya nagymamáját már jó állapotban találják. Megdöbbenve Chizuru jelenléte előtt megkérdezi, ki lehet ez a lány. Kazuya késztetésre azonnal kijelenti, hogy szerelmesek, kényszerítve Chizurut, hogy játssza el a szerepet. Ám mivel Kazuya még mindig kiakadt a Mamival való korábbi kapcsolatán, meddig bírja ez a nehéz ügyfél és a vonakodó bérelt barátnő?

MEGTEKINTÉS: 101,934
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-07-11
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MutekiFansub
FELTÖLTVE: 2022-01-26 16:20:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.