Kaze no Stigma

Stigma of the Wind

A különféle természetfeletti erők és titkos társaságok létezése, az általuk vívott harcok és konfliktusaik elvileg olyan dolgok, amikről a legtöbb ember sosem hall élete folyamán. Pedig szerte a világon vannak olyan befolyásos családok és szervezetek (közkedvelt nevén mágusok), amelyek tagjai olyan erőket uralnak, amelyeknek csak használójuk szándéka szab határt. Közéjük tartozik a Kannagi család is, amelynek tagjai már évszázadok óta képesek tetszésük szerint használni a tűz erejét. De volt egy kivétel. Kannagi Kazuma, a leendő örökös ugyanis nem rendelkezett ilyen erővel, és ezért eltaszították maguktól, ő pedig nyomtalanul eltűnt azzal a gondolattal, hogy többé nem térhet vissza. Száműzetése azonban véget ért, amikor néhány évvel később visszatért Japánba. A szél mágusa lett, egy Contractor. Bár kezdetben még csak a munka vonzotta vissza Tokióba, akkor már olyan dolgok készülődtek a háttérben, amelyek alapvetően megváltoztatták az eseményeket.

MEGTEKINTÉS: 19,761
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-13
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: bozokzozo
FELTÖLTVE: 2022-02-02 21:24:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.