JoJo no Kimyou na Bouken Part 1-2 (TV)

JoJo s Bizarre Adventure (JoJo no Kimyou na Bouken Part 2)

Az évszám 1868; George Joestar angol nemes és fia, Jonathan adósai lesznek Dario Brandónak, miután megmentették őket egy kocsieseményből. A Joestarok azonban nem veszik észre, hogy Dariónak nem állt szándékában segíteni rajtuk; azt hitte, hogy meghaltak, és megpróbálta feltárni a holmijukat. Dario 12 évvel későbbi halála után George – abban a reményben, hogy visszafizetheti adósságát – örökbe fogadja fiát, Diót. Miközben nyilvánosan újdonsült apjáról hízeleg, Dio titokban azt tervezi, hogy ellopja Joestar vagyonát. Első lépése az, hogy megosztottságot teremt George és Jonathan között. Azáltal, hogy folyamatosan felülmúlja nevelőtestvérét, Dio szilárdan megállja a helyét a Joestar családban. De amikor Dio túl messzire löki Jonathant, Jonathan verekedésben legyőzi őt. Évekkel később úgy tűnik, hogy ők ketten közeli barátok a külvilággal. De a bajok újra előkerülnek, amikor George megbetegszik, mivel Jonathan azt gyanítja, hogy Dio áll az incidens hátterében – és úgy tűnik, több trükk is van a tarsolyában.

MEGTEKINTÉS: 99,552
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-06
STÚDIÓ: David Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AnimeDrive, Sauzaa
FELTÖLTVE: 2022-02-12 22:23:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.