JoJo no Kimyou na Bouken Part 3: Stardust Crusaders

JoJo s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders

Évekkel azután, hogy kimentettek egy ősi gonoszt a tenger mélyéből, Kujo Jotaro békésen ül egy japán börtöncellában. Nem követett el bűncselekményt, mégsem követeli, hogy ne engedjék szabadon, mert azt hiszi, hogy megszállta egy gonosz lélek, aki képes ártani a körülötte lévőknek. A fia miatt aggódó Kujo Holly megkéri apját, Joseph Joestart, hogy győzze meg Jotaro-t, hogy hagyja el a börtönt. Joseph tájékoztatja unokáját, hogy a gonosz szellem valójában egy Stand, a harci szellem fizikai megnyilvánulása, amely különféle halálos formákat ölthet. Joseph barátjával, Mohammed Avdollal vívott parázs verekedés után Jotaro kiszorul a cellájából, és elkezdi megtanulni, hogyan irányítsa Stand erejét. Amikor azonban egy Stand felébred Hollyban, és azzal fenyegetőzik, hogy 50 napon belül felemészti, Jotaro-nak, a nagyapjának és szövetségeseiknek meg kell keresniük és el kell pusztítaniuk az állapotáért felelős halhatatlan vámpírt. Át kell utazniuk a fél világot Kairóba, Egyiptomba, és útközben meg kell küzdeniük a Stand ádáz felhasználóival, akik megpróbálják meghiúsítani őket. Ha Jotaro és szövetségesei kudarcot vallanak küldetésükben, az emberiség zord sorsra jut.

MEGTEKINTÉS: 66,678
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-05
STÚDIÓ: David Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Sauzaa
FELTÖLTVE: 2022-02-12 22:40:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.