Asu no Yoichi!

Samurai Harem

Karasuma Yoichi, az Ukiha Isteni Szél Stílus kardforgatója életének eddigi 17 évét apjával edzette végig a hegyek között. Egy nap azonban apja elküldi fiát a nagyvárosba, hogy többet tanuljon meg az életről, és történetünk itt válik érdekessé. Az apja egy családhoz küldi, aminek tagjai ugyanazt a stílust képviselik, mint ő. Mit ad Isten, ez a család négy nővérből áll, akik a dojóval foglalkoznak (természetesen ezeket a lányokat nem akármilyen külsővel áldották meg…). A legidősebbIkaruga Ibuki, aki a dojót vezeti, és a családfő szerepét tölti be. Igazán kedves, bár olykor elszakad nála a cérna, és durva dolgokat is művel. A két középső lány Ayame és Chihaya. Ayamének enyhe kisebbségi komplexusa van a szinte tökéletes nővére mellett, ezt általában ki is hangsúlyozzák. Chihaya pedig egy mangaka (legnagyobb örömünkre), aki néha szívesen játszadozik a többiekkel.^^ A legkisebb Ikaruga lány pedig Kagome, aki egy pici, aranyos, szótlan, ám nagyon bátor kis teremtés. Az anime története e szereplők mindennapjai köré épül, amely Yoichi megjelenése óta nem éppen kalandmentes, már csak azért sem, mert „valaki” állandóan el akarja őt tenni láb alól. Később még több érdekes szereplőt is megismerünk, de őket már nem mutatom be. Nagyjából ennyi is a történet, mert nem szeretem lelőni a poénokat. A lényeg, hogy nagyon humoros kis történet, bonyodalmakkal, szerelmi három-négyszögekkel. Világmegváltó gondolatok ugyan nincsenek benne, viszont egy-egy részben megismerkedhetünk olyan gondolatokkal, amelyek a mai világ emberi kapcsolataiban igen fontosak lehetnek.

MEGTEKINTÉS: 12,559
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-01-09
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Szerv0
FELTÖLTVE: 2022-02-18 20:39:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.