Ima, Soko ni Iru Boku

Now and Then, Here and There

Matsutani Shuzo (röviden csak Shu) kendózik, de nem megy neki túl jól a sport. Egy nap az edzésről hazafelé tartva egy lányt pillant meg az egyik gyárkéményen, ahol a helybéli gyerekek játszani szoktak. A különös csak az, hogy a lány egy olyan kémény tetején ül, aminek a létrája már rég tönkrement. De akkor hogy jutott fel oda? Shu felmászik a szomszédos kéményre, és megpróbál beszélgetésbe elegyedni a lánnyal. Nem sokat tud kiszedni belőle, mivel igen csendes, csupán a nevét tudja meg, Lala Ru-nak hívják.Beszélgetésüket váratlan idegenek zavarják meg. Néhány katona robotokkal felszerelve támad rájuk. Shu megpróbálja megvédeni Lala Ru-t, és így ő is átkerül a többiekkel együtt egy másik időbe. Egy lebegő erődfélében kötnek ki, ahol tovább folyik a hajsza. Lala Ru-t elfogják, Shu pedig lezuhan a mélybe, a lány nyakláncával együtt, ami később igen fontos lesz. Persze megtalálják, megtámadják, elfogják (Shu eközben elveszti a nyakláncot), és börtönbe zárják.A cellájában ismerkedik meg Sara Ringwalt-tal, a szőke amerikai lánnyal, aki szintén a Földről jött, azért hozták ide, mert nagyon hasonlít Lala Ru-ra.Ez után a találkozás után nagyon megrázó fordulatot vesz a történet. A csodás megmenekülés helyett Shu-t megkínozzák, kilógatják az erőd oldalára, mivel nem tudja, hol a nyaklánc, Sarát pedig többször megerőszakolják, mivel más haszna nincs. Szereplőinket tehát a kemény valóság fogadja, a háború borzalmai, egy őrült diktátor kegyetlensége, megaláztatás, meggyalázás, kín és szenvedés. Ez nagyjából az első 4-5 rész története volt. Ennél a pontnál kezdtem erősen gondolkodni, hogy nézzem-e tovább az animét, vagy sem. Végül azzal vettem rá magamat a folytatására, hogy ennél rosszabb már úgysem jöhet, meg a végére úgyis biztos minden jóra fordul. Hát nem volt teljesen igazam. Hisz azon nem lehet változtatni, ami már megtörtént és bizony mindennek van következménye. Az anime rajzolása nem a legszebb, elég gyenge a grafika, annak ellenére, hogy nem olyan régen készült. A történet sokkoló, nem egy könnyű darab ez. Habár ren

MEGTEKINTÉS: 1,770
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1999-10-14
STÚDIÓ: AIC
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: zsulisa
FELTÖLTVE: 2022-02-18 20:48:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.