Amagi Brilliant Park

Seiya Kanie, egy okos és rendkívül nárcisztikus középiskolás diák úgy véli, hogy a gyönyörű, de visszafogott Isuzu Sento elhívta randevúzni az Amagi Brilliant Park nevű vidámparkba. Legnagyobb bánatára nem csak a helyszín lepusztult létesítmény, a feltételezett időpont csupán egy toborzási körút, ahol Sento és Latifa Fleuranza hercegnő, a vidámpark tulajdonosa felkérik, hogy legyen a park új vezetője. A kétségbeesés oka? A földhasználati szerződés értelmében az Amaginak kevesebb mint három hónapja van arra, hogy teljesítse az 500 ezres vendégkvótát, különben végleg bezárják a parkot, és egy kapzsi ingatlancég alakítja át a területet. Seiyát elnyeri az a kinyilatkoztatás, hogy az Amagi nem egy átlagos vidámpark; sok alkalmazottja Maple Landers – titokzatos mágikus lények, akik az emberi világban élnek, és a szórakozó emberek által létrehozott energiából táplálkoznak. A távoli elvarázsolt föld reményeivel és álmaival megbízott Seiyának most sok képességét be kell használnia, hogy talpra állítsa Amagit, vagy nézze, ahogy a szeme láttára omlik össze.

MEGTEKINTÉS: 18,202
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-10-07
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime Center
FELTÖLTVE: 2022-02-20 11:48:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.