Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.

anohana: The Flower We Saw That Day

Bizonyára sokan gondoltak rá gyerekkorukban, hogy milyen jó is lenne, ha lehetne egy képzeletbeli barátjuk. Egy barát, akit csakis ő lát, senki más, akivel akármikor játszhat vagy megoszthat mindenféle apró kis titkot. Nos, főhősünknek, Jinta Yadomi-nak ez a kivételes dolog megadatott. Méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis az egyik gyermekkori barátja szelleme tért vissza hozzá. Ő Menma, egy rendkívül aranyos és harsány lány, aki még kiskorában elvesztette az életét egy balesetben. Ezzel a balesettel teljesen megváltozott minden. Jinta magába zárkózott, és mostanra már odáig jutott, hogy még iskolába sem hajlandó járni. Pluszban még Menma visszatérése is zavarja valamilyen szinten. Néha már úgy érzi, hogy teljesen megőrült és nem csak ő hiszi ezt, hanem a környezete is. Ugyanis mások nem láthatják Menmát, csakis ő, ezért akarva akaratlanul is néha úgy tűnik, mintha magában beszélne.

MEGTEKINTÉS: 18,435
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-04-15
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.