Sousei no Onmyouji

Twin Star Exorcists

Magano, a Kegare néven ismert szörnyekkel teli párhuzamos birodalom egy olyan hely, ahol az ördögűzők minden szennyeződéssel foglalkoznak. Benio Adashino egy csodagyerek ördögűző, akit ereje miatt ismernek el, és az Ördögűző Szövetség Tokióba hívja. Útközben Rokuro Enmadou, egy zaklatott múltú fiatal ördögűző karjaiba zuhan. De a Magano szennyeződései nem nyugszanak. Amikor ez a két ördögűző szemtanúja lesz pár gyereknek, akiket egy Kegare ellopott, Benio rohan megmenteni őket, és magával rántja Rokurót Maganóba. A vereség küszöbén álló harcba keveredett Beniót Rokuro megmenti, és felfedi, hogy tehetséges riválisa lehet.

MEGTEKINTÉS: 138,972
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-04-06
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 50/50
FORDÍTÓ: Muteki Fansub
FELTÖLTVE: 2022-02-25 21:46:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-01-03 04:37:32

Az életem egyik legjobb animéje!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.