Mugen no Juunin: Immortal

Blade of the Immortal

Az anime története a Tenmei korszak második évében (1782), a Togukawa Sógunátus idején veszi kezdetét. Habár a kor valóságos, a történetet számos fantasy elemmel egészítették ki. Egy Manji nevű volt szamuráj életét követhetjük nyomon a részek során, aki a múltban számos bűnt követett el. Habár mondhatjuk, hogy a körülmények áldozata, de az egész világ bűnözőnek tartja. Miután megtudta, hogy mestere milyen galád dolgokat művelt a tudta nélkül, megölte azt. Majd ahelyett, hogy végzett volna magával, mint az illendő lett volna, elmenekült, ráadásul az elfogására küldött szamurájokkal is végzett. Így nem csak megszégyenült és kitaszítottá vált, de miután 100 harcossal végzett, neve rettegetté is vált, ráaggatták a “százak gyilkosa” nevet. Vándorútján kezdetben húga is vele tart (akinek megbomlott az emléje, miután bátyja szeme láttára végzett férjével), de hamar eléri a halál, hisz bátyjához legkönnyebben rajta keresztül tudnak eljutni azok, akik a férfi vesztét kívánják. Mivel Manjinak sok ellensége van, így élete folytonos veszélyben van, az első áldozat viszont húga lesz. Manji ezt követően jut elhatározásra. Úgy dönt, hogy miután végzett 100 szamurájjal, hogy jóvátegye bűnét, végezni fog 1000 bűnözővel. Merész kijelentés ez, de figyelembe véve, hogy a főhősünk testében lévő különös férgek jóvoltából az lényegében halhatatlanná válik, talán nem is olyan lehetetlen a feladat. De jól jön persze a segítség, egy Asano Rin nevű lány is csatlakozik hozzá idővel, akinek múltja szintén tragikus. Az anime elsősorban kettejük útját mutatja be és harcukat egy titokzatos szamuráj csoport, az Itto-ryuu ellen. Mindezt sok akcióval, nem kevés erőszakkal és rengeteg csatával.

MEGTEKINTÉS: 3,201
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-10
STÚDIÓ: LIDENFILMS
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2022-03-05 11:57:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.