Sukitte Ii na yo.

Say i love you

Egy jól irányzott rúgással sok mindent el lehet érni, de hogy Tachibana Mei pont így érdemelje ki a suli első számú hímjének, Kurosawának Yamato figyelmét, az több mint csoda. A zárkózott, kiközösítéshez szokott lány váratlanul egy szépfiú bűvkörébe kerül, aki mindenáron a barátja akar lenni, ráadásul a lányt megmenti egy őt zaklató férfitól is. Kell ennél több? A suli playboya így most a mindenki által gyűlölt Meinek csapja a szelet, de végül kiderül, hogy semmi sem az, aminek elsőre tűnik. Míg Mei és Yamato kapcsolata lassan mélyül, főhősnőnk nemcsak az első szerelemre, de barátokra is szert tesz: a nagyszájú, nőbolond Nakahishire, a dús keblű Asami-chanra, és a mogorva Aikora. Riválisok sem hiányozhatnak egy szerelmi drámából, így a Yamato kegyeit leső szépségek nem tesznek éppen jót Mei amúgy is kicsi önbizalmának, főleg, hogy míg mások szerelmi életét tökéletesen átlátja, saját érzéseivel sosincs tisztában. A gondokat csak tetőzi, amikor a szürke Mei mellett Yamato beindítja modellkarrierjét is. Vajon meddig tart ez a keserédes első szerelem?

MEGTEKINTÉS: 98,380
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-07
STÚDIÓ: Zexcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: DragonHall+
FELTÖLTVE: 2022-03-06 08:31:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.