JoJo no Kimyou na Bouken Part 4: Diamond wa Kudakenai

JoJos Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

Az év 1999. Morioh, egy általában csendes és békés város, az utóbbi időben furcsa tevékenységek melegágyává vált. Jotaro Kujo, ma tengerbiológus, a titokzatos városba indul, hogy találkozzon Jousuke Higashikatával. Bár elsőre idegennek tűnhet, Jousuke valójában Jotaro nagyapjának, Joseph Joestarnak törvénytelen gyermeke. Amikor találkoznak, Jotaro rájön, hogy több közös vonása lehet Jousuke-val, mint egy vérrokon. Az enyhe modorú Kouichi Hirose és a dühöngő Okuyasu Nijimura mellett a csoport a közelmúltbeli eltűnések és más gyanús események felderítésének szenteli magát Moriohban. A Stand erejének köszönhetően a négy férfi minden utcasarkon veszéllyel találkozik majd, mivel rajtuk múlik, hogy megfejtsék a város titkait, mielőtt újabb történne.

MEGTEKINTÉS: 88,223
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-04-02
STÚDIÓ: David Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 39/39
FORDÍTÓ: Sauzaa
FELTÖLTVE: 2022-03-09 14:02:50
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.