Btooom!

BTOOOM!

Ryouta Sakamoto munkanélküli, édesanyjával él, egyetlen igazi eredménye, hogy ő a népszerű Btooom online videojáték Japán legjobb játékosa! Békés élete azonban hamarosan megváltozik, amikor a semmi közepén egy szigeten találja magát, bal kezében egy kis zöld kristállyal, és nem emlékszik arra, hogyan került oda. Megdöbbenésére valaki úgy döntött, hogy újraalkotja azt a játékot, amelyet annyira szeret a való életben, és a tét élet vagy halál. A BIM néven ismert egyedi bombákkal teli táskával felfegyverkezve a játékosok feladata, hogy öljék meg hét résztvevőtársukat, és vigyék el zöld kristályaikat, hogy hazatérhessenek. Az erőszak minden formáját elítélő Ryouta kezdetben harcra kényszerül, amikor rájön, hogy a többi játékos nem olyan barátságos, mint amilyennek látszik. Összefogás Himikoval, egy másik Btooom-mal! játékos, együtt próbálnak kijutni a szigetről, egyre közelebb kerülve a halálverseny mögött meghúzódó igazsághoz.

MEGTEKINTÉS: 15,685
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-04
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Anime Series HUN-Sub
FELTÖLTVE: 2022-03-09 22:54:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.