Fuuka

A történet Yuu Haruna életét mutatja be, aki nemrég költözött Tokióba nővéreivel, miután apjuk kénytelen külföldre költözni munka miatt. Útban vacsorázni, miközben Twitter-fiókját nézegeti, egy középiskolás lány hirtelen nekiütközik. Azt gondolva, hogy szoknyás képeket készít róla, a lány előveszi Yuu telefonját, összetöri, és pofon vágja, mielőtt Yuu-t a földön fekve hagyná. Mint kiderült, ez a lány – Fuuka Akitsuki – szintén abba az iskolába jár, ahová Yuu átiratkozik. A legtöbb emberrel ellentétben Fuukának nincs mobiltelefonja; még CD-lejátszóval is hallgat zenét. Végül ők ketten közelebb kerülnek egymáshoz, és úgy döntenek, hogy zenekart alapítanak barátaikkal, és belépnek a zene professzionális világába. Fuuka mellett mi lesz Yuu új életével Tokióban?

MEGTEKINTÉS: 16,225
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-01-06
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MiamiFanSub
FELTÖLTVE: 2022-03-09 23:26:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.