Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e Kayou

The Misfit of Demon King Academy

távoli múltban az emberek és a démonok közötti háború kiterjedt káoszt és vérontást idézett elő. Hogy véget vessen ennek a végtelennek tűnő konfliktusnak, Anos Voldigoad démonkirály készségesen feláldozta életét, abban a reményben, hogy újjászületik egy békés jövőben. Királyuk visszatérésére készülve a démonfaj létrehozta a Démonkirály Akadémiát, egy elit intézményt, amelynek feladata Anos személyazonosságának meghatározása, amikor újra felébred. Két évezreddel később reinkarnálódik, de meglepetésére hamar megtudja, hogy távolléte alatt drasztikusan lecsökkent a világ mágia szintje. Sőt, amikor beiratkozik az akadémiára, hogy visszaszerezze jogos címét, rájön, hogy a démonok másként emlékeznek rá. Személyisége, tettei és még az öröksége is mind meghamisított – egy csaló neve alá rejtve. A köztudatnak ez a hiánya teszi őt az akadémia kiugró pontjává – a történelemben még soha nem látott alkalmatlanságra. E hátrányok ellenére Anos továbbra is zavartalan. Miközben arra készül, hogy feltárja azokat, akik megváltoztatják dicső múltját, magára vállalja, hogy felismertesse leszármazottaival, hogy uralkodójuk végre visszatért.

MEGTEKINTÉS: 206,145
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-07-04
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AnimeFanSubs (TreziSub)
FELTÖLTVE: 2022-03-10 11:24:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.