Josee to Tora to Sakana-tachi

Josee, the Tiger and the Fish

A búvárkodás iránti szenvedélyével és a tengerbiológia iránti rajongással felvértezett Tsuneo Suzukawa egyetemi hallgató minden tőle telhetőt megtesz, hogy több részmunkaidős munkával zsonglőrködjön, hogy elegendő pénzt keressen a külföldi tanulmányokhoz. Ám egy éjszaka egy végzetes balesetben találkozik egy kerekesszékes lánnyal, aki jelenlegi útját kerülőútra hajtja. A lány, Kumiko – akit inkább Josee-nek hívnak - kezdetben durvának tűnik. Tsuneót azonban Josee nagymamája meggyőzi, hogy vállalja el a fizetett munkát, és legyen Josee gondnoka. Annak ellenére, hogy bosszankodik főnökös viselkedése miatt, Tsuneo lehetőséget lát arra, hogy több pénzt takarítson meg tudományos álma támogatására. Mindazonáltal, miután egy ideig tűrte Josee viselkedését, Tsuneo megpróbálja feladni, de felfedezi Josee álmait, hogy bejárja a külvilágot – hogy megtapasztalja a bénító állapotától mentes életet. Tsuneo meggondolja magát, és úgy dönt, hogy elkíséri Josee-t a világ által kínált csodák felfedezésére. Az együtt töltött idő alatt kezdik felismerni, hogy az őket összekötő vonások létfontosságúak lehetnek a vágyaik megvalósításában.

MEGTEKINTÉS: 6,236
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2020-12-25
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: HaMiTeam
FELTÖLTVE: 2022-03-13 04:36:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-09-24 23:15:54

Élvezhetetlen. Idegesítő erőltetett karakterek, elhúzott, értelmetlen sztori. A romantika tövestül hiányzik.

CommentUser
2023-07-21 18:12:38

Nagyon jó volt !!!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.