Hunter x Hunter (2011)

Hunter x Hunter

A vadászok a veszélyes feladatok elvégzésének szentelik magukat, a világ feltérképezetlen területeinek bejárásától a ritka tárgyak és szörnyek felkutatásáig. Mielőtt Hunterré válna, le kell tennie a Hunter vizsgát – egy magas kockázatú kiválasztási folyamatot, amelyben a legtöbb jelentkező fogyatékossá, vagy ami még rosszabb, elhunyt. Az ambiciózus résztvevők, akik megkérdőjelezik a hírhedt vizsgát, saját okukat hordozzák magukban. A 12 éves Gon Freecsst az hajtja, hogy megtalálja Ginget, az apját és magát egy Vadászt. Gon abban a hiszemben, hogy az apjával találkozik, amikor vadász lesz, megteszi az első lépést, hogy ugyanazon az úton járjon. A Hunter Vizsga során Gon összebarátkozik Leorio Paladiknight orvostanhallgatóval, a bosszúálló Kurapikával és Killua Zoldyck volt bérgyilkossal. Noha indítékaik nagymértékben különböznek egymástól, összefognak egy közös cél érdekében, és elkezdenek kalandozni egy veszélyes világba.

MEGTEKINTÉS: 687,054
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-02
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 148/148
FORDÍTÓ: Uraharashop, Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-03-15 20:02:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.