Tonikaku Kawaii

TONIKAWA: Over the Moon For You

Yuzaki Nasa eltökélt szándéka, hogy beírja nevét a történelemkönyvekbe. Az országos próbavizsgán első helyen végzett és a jeles középiskolát célozva biztos benne, hogy egész élete fel van térképezve. A sors azonban ingatag szerető. Egy havas estén hazafelé menet Nasa szeme egy páratlan szépségre esik az utca túloldalán. Nasa megbabonázva próbál megközelíteni őt – de egy szembejövő teherautó megvakítja. Szerencsére az életét megkíméli a lány gyors fellépése. Egy autó mellett vérzik, és nézi, ahogy a lány elsétál a holdfényben – Kaguya hercegnőre emlékeztetve, aki a Holdra távozik. Nem akarja, hogy ez a véletlen találkozás véget érjen, nyomorék testét kényszeríti, hogy üldözze őt, és kihívja. A lány meglepett esztelenségén és tiszta elszántságán egyetlen feltétellel fogadja el vallomását: csak akkor lehetnek együtt, ha feleségül veszi!

MEGTEKINTÉS: 123,978
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-10-03
STÚDIÓ: Seven Arcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MagyarAnime
FELTÖLTVE: 2022-03-15 21:57:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.