Toaru Majutsu no Index 1.évad

A Certain Magical Index

A japán Academy City a tudomány élvonalába tartozik. Amellett, hogy technológiailag 30 évvel a világ előtt áll, e sajátos város lakosságának több mint háromnegyede olyan diákokból áll, akik különböző intézményekben esperesként fejlesztik pszichés képességeiket. E tanulók között van Touma Kamijou, egy középiskolás fiú, aki a legalacsonyabb pszichés ranggal, nullával rendelkezik, de rejtélyes erővel, amelyet egyetlen tudós sem érthet meg: Imagine Breaker, amely lehetővé teszi számára, hogy tagadjon más természetfeletti képességeket. Ez azonban a legkevésbé sem befolyásolja Kamijou életét, mivel rendes tinédzserként játssza a szerepét; vagyis addig, amíg nem találkozik a furcsa Index Librorum Prohibitorummal, egy fiatal lánnyal, aki a tiltott grimoire-ok egészét memorizálta, és most egy veszélyes szervezet vadászik az Indexre. Mivel több bűvész akar ártani a lánynak, Kamijou mindenáron megvédi új társát, miközben felfedezi a természetfeletti egy furcsa új birodalmát.

MEGTEKINTÉS: 42,153
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-05
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-03-22 19:21:05
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.