Kimi no Suizou wo Tabetai

I want to eat your pancreas

A történetet egy megnevezetlen főhős szemszögéből ismerhetjük meg, aki egyik nap talál a kórházban egy naplót. Ez a bizonyos napló egyik lány osztálytársához, Sakura Yamauchihoz tartozik, aki halálos hasnyálmirigy betegségben szenved, és mindössze csak pár hónapja maradt hátra az életéből. Sakura bevallja főhősünknek, hogy a családján kívül mindössze csak ő tud az állapotáról, aki erre megígéri a lánynak, hogy megtartja a titkát. Annak ellenére, hogy teljesen különböző személyiségek, főhősünk eldönti, hogy Sakura mellett marad, és együtt lesz vele az utolsó pár hónapjában.

MEGTEKINTÉS: 20,616
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2018-09-01
STÚDIÓ: Studio VOLN
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Muteki Fansub
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.