Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020)

Dragon Quest: The Adventure of Dai

Réges-régen, élt egy bátor kardforgató, akit egyszerűen “hősnek” hívtak, és egy démon nagyúr, aki szenvedést okozott az embereknek. A hős és társai megvívták harcukat a démonnal, és erejük egyesítésével legyőzték. Mivel ezután senki nem okozott gondot, a sziget csendes hely lett, ahol mindenki nyugodtan élhetett együtt. Néhány évvel később a démon újjáéledt. Főhősünk, Dai, egy távoli szigeten él a déli tengereken, és arról álmodik, hogy nagy hőssé válik. Amikor meghallja a démon újjászületését, Dai és barátai magukra vállalják, hogy megállítják őt és a gonosz erőt, amely felélesztette. Az út során, Dai felfedezi “a hős” identitását, a gonosz erő mögött rejlő igazságot, valamint saját rejtett erejét, amely veszélyek idején felszínre kerül.

MEGTEKINTÉS: 31,078
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-10-03
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 100/100
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2022-04-03 14:03:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.