One Piece 3. Mozifilm: Chinjuu-jima no Chopper Oukoku

One Piece Movie 3: Chopper Kingdom of Strange Animal Island

Kedvenc kalózaink ezúttal a Crowning Treasure-t akarják megszerezni. S mikor a felhőkkel körülvett Crown Island-en találják magukat, kezdődhet az izgalom. Ugyanis még útkézben elhagyják Choppert és a sziget lakói állatok, akik ráadásul beszélnek. Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen a sziget királya épp most halt meg, és utódjának Choppert választják a szigetlakók. És miért pont őt? Mert a monda szerint, Ha a sziget koronát visel, a Mennyország egy új királyt adományoz., és Chopper pont a ceremónia közepébe pottyan. Eközben Luffy-ék a kincs helyett Choppert keresik. Azonban nem Chopper hiánya az egyetlen gond. A szigetre vetődik 3 kalóz, akik a Crowning Treasure-t akarják magukénak tudni. Mivel a kincsről köztudott, hogy egy szarv, ezért a Butler-sama minden szarvat megeszik, a felülmúlhatatlan erő érdekében. Mindennek tetejébe Mobambi, az egyetlen ember a sziget lakói között, gyűlöli a kalózokat, és nem akarja visszaengedni Choppert a barátaihoz. Mi lesz a kinccsel? És vajon Chopper visszajut-e Luffy-ékhoz?

MEGTEKINTÉS: 4,801
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2002-03-02
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-04-06 16:23:22
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.